Over de liberale mutualiteit Brabant

De Liberale Mutualiteit van Brabant: gezond vertrouwen! Ontdek ons uitgebreid assortiment aan voordelen en diensten. Bij een mutualiteit denkt men meestal vooral aan een verzekeringsinstelling die zorgt voor de terugbetaling van gezondheidszorgen. Maar de Liberale Mutualiteit van Brabant wil meer zijn…

Want naast deze basisdienstverlening doen wij elke dag onze uiterste best om u een brede waaier van aanvullende diensten en voordelen aan te bieden. Daarbij denken we bijvoorbeeld aan de geboortepremie, onze tegemoetkoming voor Tand-Plus, optiek, sport, dieet, reisvaccins of alternatieve geneeswijzen.
 
Er is ook de mogelijkheid u extra te verzekeren via onze hospitalisatieverzekering ‘Hospitaal-Plus’. Vergeten we daarnaast zeker ook niet onze thuiszorgdiensten, de uitleendienst voor materiaal en onze sociale dienst. U kan zelfs op ons beroep doen voor uw vakanties via ons reisbureau Libereurop! Initiatieven inzake gezondheidspromotie, familiedagen, Blauwe Fietslinten, gezonde ontbijten, …
 
Jong of minder jong: wij stellen alles in het werk om u bij te staan tijdens zowel de goede als slechte momenten in uw leven. Want dat is in feite ook de rol van een ziekenfonds.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Permanente sociale dienst: maandag tot donderdag van 08.15 tot 12.00 uur en 12.30 uur tot 16.00 uur en vrijdag 08.15 tot 12.00 uur en 12.30 uur tot 15.30.

De Liberale Mutualiteit van Brabant: Wij maken je blij!